Der er rigtig mange arrangementer der bliver aflyst som følge af de nuvÌrende restriktioner - og det synes vi er rigtig trÌls.

Det har ogsü haft den betydning, at det har vÌret rigtig svÌrt at give gaver under disse tider, grundet de mange forholdsregler der skal overholdes. Hvorfor ikke bestille gaven online og fü den sendt direkte til modtagerens adresse?

Vi sender gerne gaven! Det eneste du skal gøre er, at ligge en bestilling pü vores webshop og fü den sendt med privat omdeling til modtagerens adresse. Du har endda ogsü muligheden for, at sende et fint kort med en hündskrevet hilsen i, sü modtageren ved hvem gaven er fra - det koster ikke ekstra at fü skrevet en hilsen i kortet.

Hvis du sender en gave til minimum 300kr giver vi dig gratis fragt 🚚 på ordren - også til hjemmelevering, så hvem skal forkæles med en fin personlig gave fra Babybroderi? 💙 Tilbuddet gælder for resten af marts 2021

Jeg har samlet et fint lille udvalg af vores kort i opslaget her, men hvis ikke de falder i smag kan du se dem alle her

 
 

 

Hvis man har svært ved at vælge hvilken gave man gerne vil give, har jeg et par fine gaveidéer som du kan se længere nede i opslaget 🤩

Gaven til de nybagte forĂŚldre

En af vores mange babypakker ville helt klart falde i smag hos de nybagte forĂŚldre, se blandt andet vores fine babypakke fra serien "My Newborn Bunny"

Du kan ogsĂĽ se vores andre fine babypakker her

 

En fin lille påskehilsen 🥚

Send en kanin med posten 💌

 

Gaven til babyshower

Stofbleer og savlesmĂŚkke kan man nĂŚsten ikke fĂĽ nok af - vi har en masse fine produkter som helt sikkert vil falde i smag hos modtageren.

Se alle vores stofbleer her
Se alle vores savlesmĂŚkke her

 

Gaven til barnedüben

Vi har et stort udvalg af fine sparebøsser og andre gaveartikler der er gode at give til barnedüben - se hele udvalget her

 

Fødselsdagsgaven

Fint flag med personlig indgravering, eller et flot fødselsdagstog fra Kids By Friis? Se hele udvalget her

 

 

Vi glæder os til at sende din næste gave 💙

De bedste hilsner
- Magnus