Vilkår og persondatapolitik

Normal leveringstid er 9-11 arbejdsdage (weekend og helligdage tæller ikke med) for afsendelse, alt efter hvor travlt der er, men der tages altid hensyn til behovsdato. Ved ferie vil leveringstid stå i ordebekræftelsen.

Bemærk at My Baby Blanket har en leveringstid på ca. 3 uger

Husk altid at oplyse en behovsdato ved bestilling i kommentarfeltet, hvis en bestilling skal bruges en bestemt dag.

Hos babybroderi.dk stræber vi altid efter at yde den bedste kundeservice, og vi vil altid forsøge at løse eventuelle problemer, klager eller indsigelser bedst muligt. Såfremt der alligevel og mod forventning måtte opstå en tvist mellem os og dig som kunde, som vi ikke kan finde en tilfredsstillende løsning på i mindelighed, har du mulighed for at indgive klage til Center for Klageløsning og Forbrugerklagenævnet. Ønsker du at klage, kan det det ske til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, herunder via Klageportalen for Nævnenes Hus

 

Købsbetingelser

BEMÆRK VENLIGST:
Husk at oplyse i kommentarfeltet ved betaling, hvis din ordre skal bruges til en bestemt dato.

Ved bestilling på denne side, giver man automatisk Babybroderi lov til at vise billeder af bestillingen via webshop, Facebook og Instagram.

Bemærk venligst at baby-plaid i strik har andre leveringstider.

Salg og levering

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Babybroderi.dk.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Babybroderi.dk.

Bemærk at hvis en forsendelse kommer retur, som ikke er afhentet ved udleveringssted, betaler kunden for returlevering samt ny forsendelse efter aktuelle priser hos GLS.

Dokumentation og vejledning

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Babybroderi.dk.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer købt i Babybroderi.dk internetshop overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation

Eventuelle fejl og mangler ved levering fra Babybroderi.dk af tilpassede varer skal reklameres max 2 dage efter modtagelsen.
Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Babybroderi.dk.

Der ydes to års reklamationsret i henhold til købeloven omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Skade på produktet, som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation over fejl og mangler, der bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles babybroderi.dk inden for rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettes til:

Babybroderi.dk
Mortel Allé 3
2791 Dragør
"Reklamation"

Såfremt reklamationsretten benyttes, kan varerne desuden returneres til ovenstående adresse. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende information følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Fortrydelsesret

Standardvarer

Ved køb af varer i webshoppen, er der 14 dages returret på ikke-tilvirkede eller tilpassede varer, regnet fra den dag de modtages. Som køber kan du fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet eller ved at returnere varen til nedenstående returadresse. Varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den i. Bemærk, at du ikke må tage varen i brug og derefter forvente at kunne returnere den. Du har som regel lov til at undersøge varen, og evt. afprøve den, såfremt det ikke forringer varens værdi (varens eventuelle salgsemballage er en del af værdien). Dvs. fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Du kan returnere varen ved at sende den til følgende adresse:

Babybroderi.dk
Mortel Allé 3
2791 Dragør
"Fortrydelse"

Når du fortryder et køb, overføres købesummen til din konto, som vi har registreret i forbindelse med dit køb. Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, efter at vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

VIGTIG:

Jf. Forbrugeraftaleloven skal en kunde, der fortryder sit køb, indgive en skriftlig meddelelse (f.eks. ved postbesørget brev eller pr. e-mail til kontakt@babybroderi.dk). Vi forventer, at du afsender varen hurtigst mulig efter, at du har givet besked om fortrydelse. Den skal dog sendes senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du har fortrudt dit køb. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, kan du skrive os en mail herom eller benytte standardfortrydelsesformularen iht. Forbrugeraftaleloven, som du kan hente her.

Tilpassede varer

BEMÆRK! Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der skal fremstilles eller tilpasses efter dine individuelle behov, såfremt fremstillingen eller tilpasningen er påbegyndt. Dette gælder dog kun, når du har givet samtykke til, at babybroderi.dk må påbegynde fremstillingen eller tilpasningen inden fortrydelsesrettens udløb. Ved accept af vilkår i forbindelse med bestilling af denne type varer, accepterer du således samtidig, at fremstillingen af varen kan påbegyndes inden fortrydelsesfristens udløb, og at fortrydelsesretten derfor bortfalder. Alle broderivarer, baby-plaider og varer med gravering specialfremstilles og er altså omfattet heraf.

Ansvar

Babybroderi.dk er ansvarlig for:
Korttransaktionen, den solgte vare, kundeservice, reklamationer og øvrige faktorer i forbindelse med handlen.
Handel i denne internet shop er underlagt dansk lovgivning.

Betaling

Der kan betales med følgende betalingskort:
Dankort, VISA, VISA electron, MasterCard, Maestro & JCB Card, samt Mobilepay
Vi oplyser om normal leveringstid og betalingsbetingelser forud for aftaleindgåelse. Samtlige af de betalingsmåder, der kan anvendes, bliver præsenteret.

Priser

Er i danske kroner og inklusiv moms.
Ved endelig accept af ordre indgår den totale pris inklusiv forsendelse og gebyrer.

Levering

Hos Babybroderi.dk benytter vi GLS som fragtfirma.
Leveringsomkostningerne vil fremgå af din bestilling, den vil være afhængig af vægten på pakken samt din adresse.
Priser på forsendelse i Danmark :
uden omdeling kr. 39,-
med omdeling kr. 58,-

Bemærk at hvis en forsendelse kommer retur, som ikke er afhentet ved udleveringssted, betaler kunden for returlevering samt ny forselndelse efter aktuelle priser hos GLS.Persondatapolitik

Generelt

Denne politik om behandling af personoplysninger beskriver, hvorledes Babybroderi.dk v/Helle Fischer, indsamler og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via babybroderi.dk's hjemmeside, www.babybroderi.dk  Babybroderi.dk er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til babybroderi.dk kan ske via kontaktoplysningerne anført under overskriften "kontaktoplysninger".

Hvilke personoplysninger indsamles, til hvilke formål og retsgrundlaget for behandlingen
Når du besøger Hjemmesiden, indsamles automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, f.eks. om hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på Hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.

Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at babybroderi.dk kan varetage sine interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på hjemmesiden, indsamler babybroderi.dk de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., betalingsmåde, oplysninger om hvilke produkter du køber og eventuelt har returneret, leveringsønsker, samt oplysning om den IP-adresse, hvorfra bestilling er foretaget, herunder hvorfra hjemmesiden er besøgt. 

Formålet med insamlingen af oplysningerne er at muliggøre, at babybroderi.dk kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere. Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Ved køb indsamles IP-adressen med det formål og for at varetage vores interesse i, at kunne forhindre svig.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b, c og f.

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer. Formålet er at varetage vores interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig.

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra  

Modtagere af Personoplysninger

Oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker videregives til PostNord, DAO eller en anden transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig. Ved køb af ikke lagerførte varer kan de nævnte oplysninger videregives til producenten eller sælgeren af den pågældende vare, som i så fald vil forestå leverancen.

Oplysninger kan overlades til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på babybroderi.dk’s vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden, udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder retargeting. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som babybroderi.dk er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

Ved afgivelse af bestilling accepters, at der ca. 7 dage efter bestillinger er sendt fra vores lager af, udsendes en uforpligtende servicemeddelelse fra Trustpilot, hvori der bliver anmodet om din mening af vores service. Denne mail bliver sendt ud til alle vores kunder for at kunne skabe et indtryk af vores kunders bedømmelse af Babybroderi.dk. Det er frivilligt at besvare mailen, har du ikke lyst til at deltage, ser du blot bort fra denne.

Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne. To af disse databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.
Kopi af Google LLC's certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
Kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC

Dine rettigheder

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal babybroderi.dk som dataansvarlig oplyse dig om dine rettigheder;

Indsigtsretten

Du er til enhver tid berettiget til at anmode om oplysning om blandt andet, hvilke oplysninger babybroderi.dk har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt oplysning om hvorfra oplysningerne stammer.
Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som babybroderi.dk behandler om dig. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til kontakt@babybroderi.dk. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den du giver dig ud for at være.

Retten til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som babybroderi.dk har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

Retten til sletning

I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet, fx hvis du tilbagekalder dit samtykke,og babybroderi.dk ikke har et andet retsgrundlag for at fortsætte behandlingen. I det omfang en fortsat behandling af dine oplysninger er nødvendig, fx for at babybroderi.dk kan overholde vores retlige forpligtelser, eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, er babybroderi.dk ikke forpligtet til at slette dine personoplysninger.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, babybroderi.dk behandler om dig, ikke er korrekte.  

Retten til dataportabilitet

Du har i visse tilfælde ret til at få personoplysninger, som du selv har givet os, udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig.

Retten til indsigelse

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette vores direkte markedsføring.
Du har endvidere til enhver tid ret til af grunde, der vedrører din personlige situation, at gøre indsigelse mod den behandling af dine personoplysninger, som babybroderi.dk foretager på grundlag af vores legitime interesser.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte os på kontakt@babybroderi.dk

Retten til at klage

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K over behandlingen af dine personoplysninger. Klage kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

Sletning af persondata

Oplysninger indsamlet om din brug af babybroderi.dk slettes senest, når du ikke har gjort brug af hjemmesiden i 3 år.
Oplysninger indsamlet i forbindelse med din tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage, medmindre babybroderi.dk har et andet grundlag for behandling af oplysningerne.

Oplysninger indsamlet i forbindelse med køb du har gennemført på Hjemmesiden vil som udgangspunkt blive slettet 3 år efter udløbet af det kalenderår, hvori du har foretaget dit køb. Oplysninger kan dog gemmes i længere tid, hvis babybroderi.dk har et legitimt behov for længere opbevaring, fx hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller hvis opbevaring er nødvendig for, at babybroderi.dk kan opfylde lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

Sikkerhed

Babybroderi.dk har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.

Kontaktoplysninger

Babybroderi.dk er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via Hjemmesiden.
Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne Persondatapolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder beskrevet under overskriften "Dine Rettigheder", kan du kontakte:

Babybroderi.dk
Mortel Allé 3
2791 Dragør
Tlf. +45 30 12 69 90
E-mail: kontakt@babybroderi.dk