Leveringstid: 2-4 hverdage*
* Bemærk: Ved tilvalg af broderi eller gravering på varer pålægges der yderligere 7 hverdage til leveringstiden på hele ordren. Dette skyldes at vi skal personliggøre de enkelte produkter til dine ønskede specifikationer.

Herunder kan du se de aktuelle afhentnings- og leveringsmetoder hos Babybroderi.dk. Vi tager naturligvis forbehold for uforudsete forsinkelser hos GLS og på mærkedage som Black Friday*, ved udsalg og fødselsdag kan der forekomme 1-2 dages ekstra leveringstid.

Levering med GLS

GLS Pakkeshop* lev. mandag - lørdag (39,00 DKK)
Levering til GLS Pakkeshop

GLS hjemmelevering mandag - fredag (58,00 DKK)
Levering med GLS til privatadresse.

Spor din pakke med GLS

Afhentning hos Babybroderi

Afhentning webshop, Amagerbrogade 253, 2300 København S (0,00 DKK)
Det er muligt at vælge afhentning i vores showroom. Du får en mail og SMS, når ordren er pakket og klar til afhentning. Husk at medbringe dit ordrenummer ved afhentning så vi nemmere kan finde din bestilling frem. Det er muligt at tilkøbe en pose til din bestilling ved afhentning.
Du kan afhente tirsdag og torsdag mellem 12:00 - 16:30. Mandag, onsdag og fredag er lukket.

 


*Bemærk, ved valg af Pakkeshop på store handelsdage som f.eks. Black Friday og julehandlen, kan Babybroderi ikke garantere, at pakken kan leveres til det valgte udleveringssted. Pakken kan blive sendt til en anden pakkeshop, hvis den valgte er fyldt op.