Sådan sender du retur til Babybroderi

Hos Babybroderi.dk har du 14 dages returret gældende fra den dag, du afhenter eller modtager pakken, såfremt der ikke er broderet eller graveret på varen. Se nedenfor en forklaring på hvordan du returnere til Babybroderi.dk

Returnering af pakker fra Babybroderi.dk

Ved køb af varer i webshoppen, er der 14 dages returret på ikke-tilvirkede eller tilpassede varer, regnet fra den dag de modtages. Varen skal returneres i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den i. Bemærk, at du ikke må tage varen i brug og derefter forvente at kunne returnere den. Du har som regel lov til at undersøge varen, og evt. afprøve den, såfremt det ikke forringer varens værdi (varens eventuelle salgsemballage er en del af værdien). Dvs. fortrydelsesretten bortfalder, hvis du bruger varen på en måde, hvor det er helt åbenbart, at brugen formindsker varens salgsværdi væsentligt.

Du kan returnere varen ved at sende den til følgende adresse med omdeling:

Babybroderi.dk
Mortel Allé 3
2791 Dragør

Når du fortryder et køb, overføres købesummen til din konto, som vi har registreret i forbindelse med dit køb. Tilbagebetaling sker hurtigst muligt, efter at vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes. Omkostninger til returnering skal du selv afholde.

Har du fået en gave fra Babybroderi.dk?

Hvis du har fået en gave fra Babybroderi, som du ønsker at returnere, så sættes pengene ind på køberens kort. Bemærk at det ikke er muligt at returnere varer der er blevet broderet eller graveret på. Kontakt os inden du sender din gave retur og oplys os venligst om ordrenummer eller andet bevis på, at varen er købt hos os. Vi kan desværre ikke tilbageføre pengene til andet kontonummer - Hvis du ønsker penge retur skal du kontakte gavegiveren.

Reklamation

Vi gør alt hvad vi kan for, at varen du modtager er i orden, desværre kan der forekomme noget uforudset, eller varen kan have en produktionsfejl. 
Hvis du har en reklamation på en vare, skal du hurtigst muligt kontakte os på mailen kontakt@babybroderi.dk med følgende info:

 

  • Billede af fejl/mangel
  • Beskrivelse af fejl/mangel
  • Dit ordrenummer

 

Vi kontakter dig hurtigst muligt, hvor du får yderligere information om din situation.

Er du i tvivl om noget?

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig fra mandag til fredag 10 -17
Telefon: 30 12 69 90
E-mail: kontakt@babybroderi.dk