Musthaves til de kommende forældre

I denne artikel

Forberedelsen til ankomsten af en lille ny er nogle magiske måneder, men til tider også stressende. Det kan være en jungle at finde rundt i verdenen af babyudstyr, og hvordan sikrer man at få købt det nødvendige inden barnet ankommer?

Hvis du kan nikke genkende til denne følelse, er du havnet det helt rigtige sted. I denne artikel kommer vi nemlig med forslag til, hvad i som forældre bør sikre jer.

Stofbleer

Som nybagte forældre bliver bleskift en hyppig del af hverdagen. Derfor kan man med fordel vælge at bruge stofbleer fremfor engangsbleer. Udover at stofbleen er mere miljøvenlig, er den også mere behagelig for barnet. Stofbleer kradser ikke og bekæmper i højere grad hudirritationer, da de indeholder færre kemikalier.

Endnu et bonus er, at de kan bruges til langt mere end bare bleskift. De kan ligeledes fungere som nusseklud, underlag på puslebordet eller endda til at afværge gylp. Afhængig af hvor personlig du ønsker at gøre stofbleerne, tilbyder vi desuden stofbleer med navn broderet på.

Babysengetøj

At sikre de små en god søvn er en topprioritet for mange forældre. På den måde mindskes chancerne for nattegråd, og som forældre vil dette bidrage til mere overskud og energi i hverdagen. Sørg derfor for at anskaffe jer en allergivenlig og åndbar dyne, samt blødt og lækkert sengetøj - og gerne mere end ét sæt.

For at skabe det bedst mulige sovemiljø for den lille, er en bamse med navn også en god ide. Hos børn er bamser ofte med til at skabe tryghed, hvilket er enormt vigtigt. Desuden bliver bamsen ofte en fast følgesvend for barnet i de første år.

Sutter

Sutten er ligeledes en uundværlig støtte for forældre. Det er nemlig sådan, at børn har et naturligt suttebehov lige fra fødslen. En sut er derfor med til at berolige barnet, og kan ligeledes gøre det nemmere for dem at sove. Desuden er det et godt redskab til at distrahere den lille, hvis han eller hun er sulten. Dermed kan man vinde lidt tid, i og med barnets krav om mad kan udsættes en smule. Dette er især en fordel, hvis man befinder sig i en situation hvor amning er besværligt.

For at gøre sutten så personlig som mulig kan i som forældre vælge at købe sutter med navn. På den måde kan i også være sikre på, at de ikke forveksles med andre børns fra f.eks mødregrupper eller hvad end det måtte være.

Hagesmæk

En ting du kan være sikker på med babyer, er at de hurtigt bliver svinet til - især når det handler om at spise. Derfor går du ikke galt i byen, ved at gøre brug af en hagesmæk. På den måde kan man undgå de værste katastrofer, og dermed holde vasketøjet på et overskueligt niveau.

Til når barnet bliver større er det en god ide at købe børnebestik til dem. Dette gør det både sjovt at spise, og bidrager til en en følelse af selvstændighed. Som med alle vores andre produkter har du også mulighed for at få personliggjort børnebestikket med navn og små figurer.

Blog posts

Read more

Send en gave til en du holder af 💙

Der er rigtig mange arrangementer der bliver aflyst som følge af de nuværende restriktioner - og det synes vi er rigtig træls. Det har også haft den betydning, at det har været rigtig svært at give...

En opdatering angående nedlukning som følge af Covid-19

Covid-19 nedlukning Grundet de nye restriktioner skal vi holde vores fysiske butik lukket indtil 4. januar 2021. Det vil komme til at betyde, at alle nye ordre fra den 21. december - 4. januar førs...

Julestatus fra Babybroderi.dk

Julen er en travl tid Bestil inden 10. december kl. 23:59 for levering inden juleaften. Husk at tjekke om GLS Pakkeshop har åbent i dagene op til juleaften. Vi tager ikke imod hasteordre i resten ...
Lær dit barn at spise selv: tips og tricks

Lær dit barn at spise selv: tips og tricks

Rejsen fra at hjælpe sin lille guldklump med at spise - til at lade dem blive selvstændige hvad angår mad, kan være lang. Processen kan være lang, hård og beskidt. Giv slip og giv lov For det først...