9 Gaveidéer – Personlige Gaver til Babyen

9 Gaveidéer – Personlige Gaver til Babyen

I denne artikel

Julegaver, fødselsdagsgaver, barnedåbsgaver, barselsgaver eller babyshower gaver; Der er mange anledninger, hvor man skal ud og finde gaver beregnet til babyen.

Det er dog ikke altid ligetil at finde den helt rette gave, når der er så mange gode muligheder. Men hvad er bedre end en personlig ting, som kan give babyen de helt rigtige sanseindtryk?

Nedenfor kan du finde inspiration til lige netop den gave, som med sikkerhed vil falde i god jord hos både babyen og de nybagte forældre.

1. Sutter med navn

Bibs Colour sutter - Str. 2 (3-36 mdr) - 3-pak - BabyBlue/Cloud/Sage
 
Bibs Colour sutter - Str. 2 (3-36 mdr) - 3-pak - Blush/DuskyLilac/Ivory

Hvis man gerne vil give en gave, som med sikkerhed kan bruges, så er sutter med navn altid en god idé.

Der er mange forskellige sutter på markedet, men specielt de velkendte og populære sutter fra mærket Bibs er super søde, praktiske og af høj kvalitet. Bibs sutter produceres nemlig udelukkende i materialer som er fri for BPA, PVC og ftalater. Hos Babybroderi.dk kan du købe dem med et personligt twist; et indgraveret navn.

Husk når der skal købes navnesutter i gave, at man skal være opmærksom på, at den rette type og størrelse sut købes. Hos Babybroderi.dk kan der købes sutter til babyer i tre forskellige størrelser: 0-6 måneder, 6-18 måneder eller 3-36 måneder.

2. Suttekæde

 
Sutteholder med navn
Suttekæde - Powder Pink

Som forældre kan man tit komme ud for, at alle de sutter man nu engang har, bliver pludseligt væk med tiden. Det sker nemlig at sutterne er alle andre steder, end der hvor man har brug for dem.

Derfor er en suttekæde et uundværligt tilbehør, som med sikkerhed vil falde i god jord, hvis sådan en gives i gave.

Suttesnoren sikrer at sutten ikke bliver væk, da snoren klipses fast på barnet, og sutten sættes på i den anden ende. Et hjælpemiddel der sikrer, at sutten ikke tabes på gåturen eller forsvinder i hjemmet.

Der findes mange typer af sutteholdere. Man kan få personlige suttekæder med navn, i stærke eller neutrale farver eller med sjove former.

3. Stofbleer med navn

 
4-pak stofbleer skyway med navn
4-pak stofbleer lotus med navn

Stofbleer med navn er endnu en måde hvorpå, man kan kombinere noget uundværligt med noget personligt.

Derfor er fine stofbleer med broderet navn en oplagt gave, da de kan bruges til stort set alt af den nybagte familie. Herudover kan de bruges igen og igen, da de kan vaskes ved høje varmegrader.

Stofbleerne fra mærket Pippi er lavet af økologisk bomuld, hvilket sikrer at huden kan ånde og der ikke udvikles bleeksem.

4. Hagesmæk

 
Hagesmæk i frotté - Organic - Lang - Iceblue
Hagesmæk i frotté - Organic - Kanin

Med små babyer i familien er det ikke unormalt, at der hurtigt kan blive svinet godt til ved mad-tid. Derfor er en hagesmæk et godt bud på en gave, som med sikkerhed kan bruges.

Derudover kan en hagesmæk også snildt bruges som savlesmæk i løbet af hele dagen. På den måde skal der ikke laves tøjskifte lige så ofte.

Hagesmække kan fås i mange forskellige former, størrelser, farver og materialer. De kan endda få broderet navn på, således de får et personligt udtryk.

5. Babysengetøj

 
Sengesæt, hvid/sort kaniner, med navn
Sengesæt, rosa/hvid, med navn

Et lækkert og blødt sengesæt er med til at give babyen en god nattesøvn. Derfor vil et sæt babysengetøj med navn være en fin og personlig gave.

Der er et utal af muligheder når det gælder udseendet på sengesættet.

Der er de klassiske blå eller lyserøde farver, søde mønstre, sjove motiver samt mulighed for at få broderet navn på. Der er simpelthen noget der passer enhver smag, og derfor kan sengetøjet med sikkerhed passe til enhver personlighed.

Hos Babybroderi.dk er alle sengesæt i 100% bomuld og kan dermed vaskes ved høje temperaturer.

6. Bamser med navn

 
Nussebamse kanin mørk-rosa
Nussebamse kanin mørk-blå

En bamse er aldrig bare en bamse. For et barn er det en blød ven, som skaber tryghed og giver ro. Derfor vil en bamse med navn være en perfekt gave til den lille, da den med sikkerhed vil følge barnet gennem flere år.

Med alverdens muligheder i form af farver, dyrearter og motiver, kan den helt rigtige bamse vælges. Herudover kan den nemt personliggøres med broderet navn.

Man kan også få bamser med navn og data. Så kan man altså både få navn, fødselsdato, stjernetegn, vægt ved fødsel og længde broderet på bamsen. Et sikkert hit.

7. Nusseklud

 
Nusseklud Kanin
Nusseklud Elefant pink

Hvis babyen ikke er helt stor nok til at håndtere en bamse, så vil en nusseklud med navn være den perfekte gave i stedet.

En nusseklud, også kaldet en sutteklud eller putteklud, vil på lige fod med en bamse skabe ro, da der nemt skabes et stærkt tilhørsforhold. Den vil altså kunne følge babyen i tykt og tyndt.

Hos Babybroderi.dk er alle nusseklude med navn lavet af 100% polyester hvilket gør, at vi kan tilbyde nusseklude af god kvalitet som er både bløde, slidstærke og praktiske.

Inden man skal vælge den perfekte nusseklud i gave, skal man overveje hvilken størrelse, farve og materiale vil passe perfekt til barnet.

8. Børnebestik

 
Bestik - 4 dele - Bamse Enhjørning
Bestik - 4 dele - Små prinser

Bestik til barnet er en måde hvor selvstændigheden kan stimuleres. Eget bestik til barnet er herudover en vigtig del af træningen af motorikken.

Derfor er børnebestik en god gave, som vil gøre middagen en sjov og lærerig tid på dagen.

Der er et stort udvalg af bestik til børn hos Babybroderi.dk. Derfor vil det helt rette sæt med navne indgravering, velkendte motiver eller smukke mønstre med sikkerhed kunne klikkes hjem som den perfekte gave.

9. Sparebøsse

 
Sparebøsse - Flodhest med lyseblå øre - Fortinnet
Sparebøsse - Elefant med pink øre - Fortinnet

En personlig sparebøsse har altid været en populær gave ved barnedåben eller fødselsdagen - og med god grund.

Selvom den står flot på bordet eller i en vindueskarmen, så har en sparebøsse også nogle mere praktiske egenskaber. Den har nemlig også potentiale til at lære børn fra en ung alder, hvordan penge nu engang fungerer.

Vælg mellem sparebøsser formet som elefanter, frøer, bamser, biler, Rasmus Klump eller meget andet.

Blog posts

Read more

Send en gave til en du holder af 💙

Der er rigtig mange arrangementer der bliver aflyst som følge af de nuværende restriktioner - og det synes vi er rigtig træls. Det har også haft den betydning, at det har været rigtig svært at give...

Musthaves til de kommende forældre

Forberedelsen til ankomsten af en lille ny er nogle magiske måneder, men til tider også stressende. Det kan være en jungle at finde rundt i verdenen af babyudstyr, og hvordan sikrer man at få købt ...

En opdatering angående nedlukning som følge af Covid-19

Covid-19 nedlukning Grundet de nye restriktioner skal vi holde vores fysiske butik lukket indtil 4. januar 2021. Det vil komme til at betyde, at alle nye ordre fra den 21. december - 4. januar førs...

Julestatus fra Babybroderi.dk

Julen er en travl tid Bestil inden 10. december kl. 23:59 for levering inden juleaften. Husk at tjekke om GLS Pakkeshop har åbent i dagene op til juleaften. Vi tager ikke imod hasteordre i resten ...